Laurence

Al van kindsbeen af is Laurence gefascineerd door kleuren, mode, materialen en kunst. In Antwerpen leerde ze alle facetten van het juweel kennen, iets wat haar grote passie geworden is. Voor haar is het een zegen om dagelijks geïnspireerd te worden door uiteenlopende persoonlijkheden, diverse vormen en verschillende stijlen. Het grootste compliment bestaat er voor haar in om op straat vrouwen te zien die haar creaties dragen, en zo een statement maken over wie ze zijn en waar ze voor staan.

Laurence Delvallez Instagram Volg op Instagram

Collecties

Elke collectie die Laurence ontwerpt bestaat uit drie thema's. Deze zijn altijd geïnspireerd op drie muzes met een uitgesproken stijl en persoonlijkheid. Vrouwelijkheid en elegantie, maar ook de trends van het moment, staan telkens centraal. Voor elke fashionista wat wils!

Bekijk alle collecties

Maatwerk

Wil u er piekfijn uitzien op die ene speciale gelegenheid? Of bent u op zoek naar hét juweel om uw favoriete outfit af te werken? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Na een korte bespreking met de klant, en het grondig bestuderen van de kleuren en de materie van de kledij, gaat Laurence aan de slag om een perfect passend juweel te creëren.

Voor meer info, stuur gerust een mailtje naar info@laurencedelvallez.be

Verkooppunten

De collectie kan u terugvinden in onze verkooppunten. Daar wordt u met raad en daad bijgestaan om uw favoriete juweel te vinden. Indien een juweel niet meer op stock is in het verkooppunt, dan kan u het daar bestellen, en leveren wij het zo snel mogelijk. Een goede service bieden is waar wij elke dag naar streven!

Bekijk alle verkooppunten