top of page

浮世 zwevende, vluchtige of voorbijgaande wereld

Het desinfecteren van onze handen is een essentiële handeling geworden. Handverzorging is een ritueel waarbij je ervoor kiest om voor jezelf en een ander te zorgen. Met de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en geuren van de Ukiyo producten ervaar je naast de essentiële handverzorging een moment van wellness dat je humeur beïnvloedt. Blijf op een zorgzame manier veilig

Ukiyo bottles
Laurence Delvallez

VERHAAL ACHTER UKIYO

 

Laurence Delvallez, juweelontwerper, haalt veel inspiratie uit interieurdesign, architectuur en kunst. Ze heeft altijd al een passie gehad voor mooie verzorgingsproducten en Ukiyo is daar een weerspiegeling van.

 

Het ontsmetten van onze handen is een ritueel geworden, en waarom niet in stijl? Ukiyo is niet alleen mooi in je  interieur, maar bevat ook pure essentiële oliën die je de juiste gemoedsrust geven.

Geniet van zoete geuren zoals wilde sinaasappel, vanille, kamille, lavendel en nog veel meer.

 

SANITIZER

 

Onze handdesinfecterende middelen op alcoholbasis zuiveren de handen door bacteriën en andere ziektekiemen op de huid te verwijderen. De formule reinigt de handen zonder ze uit te drogen. Wanneer de geur van alcohol vervaagt, zorgen onze essentiële oliën voor een opbeurend aroma met kalmerende krachten.

HANDVERZORGING  

 

Onze hydraterende handcrème en handolie van Ukiyo geven je de nodige verzorging na een intensieve desinfectie. Om veroudering van uw handen tegen te gaan, moet u uw handen regelmatig hydrateren. We gebruiken pure essentiële oliën en pure olijfolie in onze verzorgingsproducten. Het aroma van de essentiële oliën zal je een gelukkig en zelfverzekerd gevoel geven.

HANDVERZORGING VOOR MANNEN

 

Handverzorging voor mannen, zowel antiseptische als hydraterende producten. Handen zijn een van de belangrijkste delen van het lichaam van een man, dus ze hebben zeker de juiste zorg nodig. Onze Ukiyo-producten voor mannen hebben een aangepaste samenstelling van essentiële oliën, die zorgen voor een zelfverzekerd en mannelijk aroma.

bottom of page